Regulament

Discuție în 'Regulament HartiGPS.ro' creată de Cosmin, 14 Feb 2018.

 1. Cosmin

  Cosmin Guest

  Regulament www.HartiGPS.ro
  Utilizarea acestui forum este un privilegiu si nu un drept.
  Toate drepturile asupra continutului sunt rezervate autorilor.
  Drepturile asupra anumitor fragmente de text apartin autorilor lor, dupa cum este specificat.

  Orice abatere asupra acestor reguli duc la avertizarea utilizatorilor, sau in cazuri extreme la stergerea conturilor acestora.

  1. Postarea aceluiasi thread/articol/replay consecutiv sau in alte sectiuni ale forumului (este considerata spam)
  2. Folosirea excesiva a MAJUSCULELOR, smileys-urilor sau caracterelor colorate.
  3. Fara reclame la alte siteuri, forumuri, etc. (cu exceptia link-urilor subtile din semnatura).
  4. Atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, rasismul, comportament nepotrivit sau ofensator.
  5. Nu scrieti 2 mesaje unul dupa altul . in caz de nevoie editati mesajul anterior.
  6. Inainte de a posta un nou topic/thread, asigura-te ca subiectul nu a fost discutat de alti useri in prealabil. Foloseste optiunea SEARCH pentru a fi sigur ca nu incalci regulamentul. Adminii si Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge sau inchide un asemenea topic.
  7. Inregistrarea folosind ca nick denumirea paginii WEB personale sau a firmei dumneavoastra ce are conotatii sexuale sunt interzise de prezentul regulament. De asemenea nu sunt permise si vor fi sterse nick-uri asemanatoare cu cele ale moderatorilor sau administratorilor, facute special pentru a creea confuzie.
  8. Sa va abtineti de la a raspunde cu o insulta daca sunteti provocat sau considerati ca altcineva a postat un mesaj "inflamator". Nu conteaza cine a început primul. Folositi functia de raportare a unui post pentru a atrage atentia moderatorilor asupra acelei persoane.
  9. Sa folositi functia de raportare a posturilor daca intalniti un mesaj care contravine regulilor dar nu abuzati de acest lucru.
  10. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa.
  11. Transmiterea de informatii false, vulgare, defaimatoare, pornografice, cu orientare sexuala, injuraturi, insulte sau orice alte activitati ilegale pe teritoriul Romaniei! Rasismul, antisemitismul si atacul la persoana sunt si ele interzise. Acest punct se refera in special dar nu numai la legea 48/2002 (privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare). Mesajele exprima parerea autorilor, care sunt singurii responsabili pentru consecintele (legale sau de alta natura) publicarii acestora.
  12. Deschiderea/crearea noilor threaduri/topicuri trebuie sa apartina subforummului cu care are legatura
  (exemplu: new thread- Vand publicitate...se va deschide acest thread in subforumul Marketplace)
  13. Pentru inregistrare unui username (utilizator) este permisa folosirea adreselor de mail @yahoo.com & @gmail.com
   
  Ultima editare de un moderator: 14 Feb 2018
  Cosmin și Administrator apreciază asta.

Distribuie pagina asta