Modul în care învățarea abilităților de navigare vă poate face să aveți mai multă încredere în aer liber

admin

Administrator
Staff member
#1
Uitați să învățați cum să declanșați un foc sau să legați un nod: primul pas pentru a vă simți mai încrezători în aer liber este să învățați cum să citiți o hartă.

Când majoritatea ieșirilor dvs. se desfășoară cu un grup, un conducător de călătorie desemnat sau altul semnificativ, este ușor să intrați în pas și să lăsați pe altcineva să preia conducerea în navigare. Acest lucru poate fi extraordinar când începeți. Dar, după un timp, s-ar putea să începeți să vă simțiți lăsați din unele decizii sau ca și cum nu ați ști ce să faceți sau unde să mergeți în caz de urgență. Îndoiala de sine se poate strecura.

Această lipsă de încredere vă poate împiedica să profitați la maximum de experiențele dvs. în aer liber. În timp, vă poate împiedica să vă planificați propriile călătorii sau să vă apropiați când aveți o părere despre ce direcție ar trebui să ia călătoria.

Data viitoare când ieșiți, respirați adânc, faceți un pas înainte și cereți să fiți cel care ține harta. Poate fi înfricoșător, dar dacă faci un singur pas te va aduce beneficii pentru tot restul vieții. Aveți încredere în mine.
 


Top