Free Navi GPS maps

admin

Administrator
Staff member
#1
Descarca harti gps,descarca harti gps,descarca harti gps navigon 2019,harti 2019,harti noi eurora,harta navigon,harti,harti gps 2019 gratuit,download harti gps,harti gratis 2019 navigon,harti 2020 navigon,harti noi Europa full,harti gratis pentru gps-ul tau,harti noi gratis online,descarca cele mai noi harti navigon,harti online gratis install,instalare harti gps navigon,navigon harta Europa,harta lumii navigon,toate hartile navigon,harti noi pentru navigon,navigon 2020 gratis,navigon harti free download 2020 gartis,harti navigon offline gratis,harti noi pentru navigon,navigon 4350,Navigon 3310,navigon premium car,mobile

Navigon Inc.
Filiala din SUA, Navigon Inc., a fost înființată în martie 2004, cu Edgar Christen ca director general, pentru a adapta și comercializa linia de produse Navigon pe piața nord-americană.

Navigon Inc. a anunțat primul său acord OEM în noiembrie 2004 cu EasyPocketNAV.com, un distribuitor de navigație GPS portabilă. EasyPocketNAV.com a comercializat și vândut software-ul OnCourse Navigator (TM), bazat pe platforma tehnologică Navigon, care a transformat Pocket PC-urile Microsoft în sisteme de navigare GPS cu ghid vocal.

În mai 2006, Navigon l-a numit pe Andreas Hecht în funcția de vicepreședinte senior, director general al Americii, iar în mai 2007, președinte, director general. El l-a înlocuit pe Edgar Christen ca director general și a fost responsabil pentru operațiunile Navigon în SUA, Canada, Mexic și America de Sud. Autoritate în sectorul navigației, Hecht a fost un veteran de 10 ani al Navteq, creatorii celor mai utilizate hărți digitale din lume, unde a îndeplinit roluri executive în dezvoltarea tehnologiei și afacerilor în SUA, Europa și America Latină.

Navigon Inc. a lansat trei modele pe piața nord-americană în iulie 2007. Lansarea inițială a inclus modelele 2100 (2120 în Canada), 5100 și 7100. Aceste modele au introdus mai multe caracteristici noi pe piața GPS pentru consumatorii nord-americani, inclusiv:

Reality View - O caracteristică care afișează imagini statice generate de computer cu schimburi complexe de autostrăzi interstatale
Trafic pe viață - Serviciu Traffic Message Channel (TMC) similar cu ofertele altor companii, dar pentru o taxă unică (sau inclus cu unele modele superioare)
Evaluări și recenzii ale sondajului Zagat
 


Last edited:
#2
Salut .. Nu văd opțiunea de descărcare..
 


#3
How download?
 


admin

Administrator
Staff member
#4
u must have 10 posts on forum to see download links
 


Top