Descarca harti gratuit bmw

admin

Administrator
Staff member
#1
BMW recomandă actualizarea hărților sistemului dvs. de navigație de două ori pe an sau cel puțin anual.

Pentru a verifica versiunea de hartă din BMW-ul dvs., accesați vizualizarea de navigare iDrive, deschideți meniul de setări și derulați în jos la versiunea de sistem de navigare. Veți vedea regiunea, versiunea hărții și anul hărții actuale. Dacă are o vechime de peste un an, este timpul să actualizați.


De ce să actualizați hărțile de navigare pentru 2019?
O parte din motiv este faptul că drumurile se schimbă mereu. Se construiesc noi drumuri, drumurile vechi sunt închise sau redirecționate, străzile cu două sensuri sunt transformate în străzi unice. În unele zone, până la 40% din rețeaua rutieră se poate schimba de la un an la altul.

Ultimul lucru pe care doriți să îl facă sistemul dvs. de navigație este să vă trimită pe o stradă care nu există de cinci ani sau să vă lăsați să petreceți o oră țesând printr-un oraș necunoscut, atunci când există o nouă ocolire strălucitoare care vă poate reduce timpul de călătorie la jumătate. . BMW adaugă 142.000 de mile de drumuri noi pe hărțile sale în fiecare an, astfel încât actualizarea hărților înseamnă că sistemul dvs. de navigare va funcționa mult mai bine.

Însă BMW lucrează din greu pentru îmbunătățirea datelor sale de hartă. Versiunile anterioare pot include greșeli (chiar și Google Maps are câteva străzi care există în principiu, dar în realitate sunt doar câmpuri goale), iar fiecare versiune ulterioară a hărții va rezolva mai multe dintre aceste probleme.

Mai mult, BMW adaugă 300.000 de puncte de interes la hărțile sale în fiecare an, inclusiv restaurante, benzinării și atracții. Dacă vă aflați într-o zonă necunoscută și doriți să vă opriți pentru o mușcătură, mâncarea cu cele mai recente hărți pe iDrive vă va ușura utilizarea hărții interactive pentru a afla ce opțiuni aveți în jurul vostru.

Care este harta interactivă BMW?
Punctele de interes facilitează navigarea folosind harta interactivă BMW. În loc să introduceți adresa exactă a destinației dvs., harta interactivă vă permite să indicați o zonă și să găsiți rapid puncte de interes din apropiere. Este ideal dacă nu vă mai amintiți unde este restaurantul respectiv sau doriți să găsiți undeva să vă opriți într-o zonă pe care nu o cunoașteți bine.

Cu ecranul de navigare deschis, utilizați pictograma crosshairs din meniu pentru a intra în modul interactiv. Apoi folosiți controlorul iDrive pentru a muta ținta de pe ecran în zona dorită. Apăsarea controlerului iDrive vă va oferi opțiunea de a vedea o listă cu punctele de interes din apropiere și de a seta oricare dintre ele ca destinație. Cu atât de multe puncte de interes noi adăugate la fiecare versiune de hartă, actualizarea la cea mai recentă hartă disponibilă va face mai probabil că veți găsi locurile pe care le căutați.

Actualizare harti gps bmw gratuit pentru masina ta. Mențineți-vă întotdeauna actualizat sistemul de navigație bmw. Cu actualizări publicate în mod regulat pentru diferite regiuni, nu te vei mai regăsi într-o alee oarbă. Harti noi pentru bmw,harti bmw,harti gratis pt masina bmw,harti 2019 bmw masina,navi masina bmw map,bmw gps maps,bmw maps,Navigatie pentru bmw,actualizare harti bmw,bmw gps free maps,download bmw gps map,harti noi bmw,harti gps bmw,harti gratis pentru bmw,descarca harti noi pentru bmw,bmw x5,bmw x6,bmw x3,bmw x1,bmw navi map,navigatie auto bmw harti noi,harti bmw 2019,harti gps bmw 2020,cum faci update la harta bmw,How do I update my BMW navigation system,What is BMW Navigation Plus package,Can I install navigation on my BMW,How do I use my BMW navigation system,
 


Top