De ce ar trebui să fiți cel care deține harta

admin

Administrator
Staff member
#1
1) Contribuția dvs. contează.
Din motive de siguranță, este recomandabil ca toți membrii grupului - indiferent de nivelul de experiență - să cunoască planul. În acest fel, toată lumea poate oferi în mod egal preocupări de intrare și voce. A pune prea multă încredere în expertiza unei persoane - un fenomen cunoscut sub denumirea de „halo expert” - poate fi la fel de periculos ca și punerea la conducere a unui începător total. Nu vă subestimați niciodată propriile instincte.

2) Se întâmplă situații de urgență.
Dacă conducătorul călătoriei se îmbolnăvește sau se rănește, s-ar putea să vă revină să găsiți o ieșire. Cel mai bun mod de a înțelege cu fermitate unde vă aflați și unde vă îndreptați este să luați o cotitură cu harta sau GPS-ul. Nu există o modalitate mai bună de a învăța decât prin a face.

3) Lumea în aer liber are nevoie de mai multe tipuri de lideri.
Liderii în aer liber vin în toate formele și dimensiunile, dar istoric, în grupuri mixte de gen, excursionistul sau excursionistul mai experimentat este adesea bărbat. În grupurile de etnie mixtă, acel lider este adesea alb.

Dacă sunteți o femeie sau o altă persoană dintr-un mediu subreprezentat, avem nevoie de dvs. O modalitate de a lupta împotriva decalajului de gen în aer liber sau a decalajului diversității, de a atrage oameni mai diversi care educă oameni diferiți și de a vă asigura că cei din jur câștigă încrederea de care au nevoie, este să vă conduceți singuri. Mergeți și învățați cum să navigați și veți putea începe să vă planificați propriile călătorii și să îi îndrumați pe alții în aer liber.
 


Top