Aplicații de hartă și GPS preferate

admin

Administrator
Staff member
#1
Lucrăm din greu pentru a crea cea mai bună aplicație pentru ca călătorii să împărtășească locații cu cei dragi, prieteni și public. Ne concentrăm pe două tipuri de partajare a locației: partajarea live a locației și partajarea statică a locației.

Partajarea locațiilor live răspunde la întrebarea veche: „unde ești?” Și facilitează întâlnirile, ne ține conectați la cei dragi pentru siguranța noastră și poate fi folosit în mod creativ, de exemplu, transmiterea publică a unei aventuri în direct către un public.

Pentru oameni precum bloggerii de călătorii, partajarea locațiilor fixe și statice ale locurilor pe care le-au vizitat și pe care le recomandă publicului lor este, de asemenea, un instrument puternic. În mod ideal, aceștia pot împărtăși linkuri simple pe hartă, astfel încât cititorii lor să poată găsi (sau evita!) Locul specific despre care au distrat. Mulți aventurieri explorează lumea folosind trasee sălbatice. Și este important să obțineți GPS-ul off-road potrivit, dar unii dintre ei pot folosi pur și simplu o hartă și pot fi în continuare pe drumul cel bun. Deci, ce preferă să folosească bloggerii de călătorii în călătoriile lor?

Le-am întrebat 26 de bloggeri de top de călătorie gândurile și preferințele lor despre aplicațiile actuale pentru hărți și GPS, iar acestea sunt câteva dintre feedback-urile iluminatoare pe care le-am primit și am învățat multe de la:

Google Maps ia în prezent tortul
După cum vedem, Google Maps este de departe cea mai populară aplicație de cartografiere pentru bloggerii de turism profesioniști. Omniprezenta sistemului de operare Android, omniprezența generală a Google, adâncimea uimitoare a datelor din Google Maps și ușurința presupusă de utilizare le fac cu siguranță o alegere implicită sau prima alegere pentru mulți.
 


Top